Selecteer een pagina

Sinds 2007 maken wij websites voor bedrijven in de regio Amersfoort, Utrecht, Barneveld, Harderwijk en Zwolle. Maar we hebben bijvoorbeeld ook klanten in Arnhem, Leiden en Aalsmeer. Als het gaat om webdesign en het bouwen van websites hebben we ruime ervaring. Als je een bureau zoekt om een website te laten maken, ben je bij begeester dan ook aan het juiste adres.

Een goede website hoeft niet duur te zijn. Door gebruik te maken van open source software kunnen we tegen scherpe tarieven bouwen. De meeste websites die we maken zijn gebouwd in een CMS (contentmanagementsysteem). Eigenlijk gebruiken we er twee: Joomla! en WordPress. Deze open sources systemen zijn in basis gratis beschikbaar en de realisatie van een website in zo’n systeem is daarom relatief goedkoop. Je betaalt eigenlijk alleen de uren die nodig zijn om de software te laten doen wat ze moet doen en soms betaal je wat extra voor bepaalde functionaliteiten. Verder heb je geen licentiekosten en geen terugkerende contracten.

Omdat we naast het maken van een website ook oog hebben voor SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie, zorgen we er meteen voor dat je website goed gevonden kan worden in de zoekmachines.

Wij zijn webbouwers die niet beginnen bij het programmeren, het “code kloppen”. Wij kijken juist meer naar het verhaal van je bedrijf (je DNA) en je doelgroep. Want hoe beter je jouw verhaal kunt vertellen en hoe beter dit aansluit op de doelgroep, hoe efficienter je website ingericht kan worden. Het design en de bouw van de website wordt dan ook voor een groot gedeelte bepaald door gesprekken en het in kaart brengen van doelgroep, andere communicatiemiddelen, de boodschap en het doel wat je wilt bereiken met je website.

Bij begeester houden we van begrijpelijke taal. We vallen je niet teveel lastig met ingewikkelde termen die met seo, sef-urls, php, queries, html, css en mysql te maken hebben. Waar nodig leggen we graag uit hoe de dingen werken, maar uiteindelijk gaat het erom dat je een professionele en vindbare website wilt.

Het maken van een professionele website vraagt veel meer dan alleen wat code kloppen en informatie toevoegen. Net zo goed als een folder, een nieuwsbrief of een visitekaartje is je website een communicatiemiddel. Welke functie je website ook heeft (webshop, contact, ‘uithangbord’), een website vertegenwoordigt jouw merk of bedrijf op internet. Het is dus verstandig om een website te laten passen binnen de mix van communicatiemiddelen en je uitstraling (huisstijl).

Professioneel, vindbaar en bij te houden

Professioneel, vindbaar en natuurlijk moet ook makkelijk zijn om de website bij te houden. Geen probleem, dat alles verzorgen we. Voor elke website bepalen we aan de hand van de wensen welk Content Management Systeem (waarmee je de website bij kunt houden) het beste past. Soms is dat Joomla! en soms is dat WordPress.

Koffie?

Overtuigd? Of juist nog wat meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, dan plannen we een afspraak voor een bakje koffie. Je bent van harte welkom bij ons op kantoor aan de rand van het mooie Amersfoort (Hoogland). Of we komen natuurlijk gewoon bij jou langs.