Selecteer een pagina

Na al een een aantal jaren events te doen met kleinere groepen vanuit Rook & Roll, mijn uit-hand-gelopen hobby, bedacht ik een nieuwe uitdaging: waarom niet een keer een groter feestje organiseren?! Een naam was er ook al snel: Rook & Roll Fest.

Vanuit Rook & Roll hebben we dit feestje verder opgetuigd in en om de enige industriƫle fabriekshal die Harderwijk nog heeft. begeester werd ingeschakeld voor webonderhoud, socials en de promotie. Dat deden we belangeloos. De eerste editie in 2017 werd een grandioos succes. Gehoopt op 1500 bezoekers, uiteindelijk kregen we 2500 over de vloer.

En dus kon het niet uitblijven: ook in 2018 was er weer een Rook & Roll Fest! Van 1 naar 2 dagen. Dat betekent 2 keer zo lang genieten van alles wat Rook & Roll Fest is: beleven, lifestyle en food. Om doorontwikkeling van het festival te waarborgen, is de organisatie inmiddels in een stichting ondergebracht. Voor die stichting werkt begeester weer aan de organisatie en de promotie van de nieuwe editie. Een superproject waar in 2018 zo’n 4500 bezoekers op afkwamen.

Op naar 2019!