Selecteer een pagina

Naast de bouw van een website en het verzorgen van de online communicatie voor Europartners, organiseer ik ook de internationale conferentie. Tijdens deze jaarlijkse conferenties komen er 100-150 zakenmensen uit ca. 30 landen bij elkaar. De Europartners Conferentie bestaat onder andere uit sprekers, inspiratiesessies, workshops, muziek en een board meeting. De gasten verblijven tijdens de conferentie in het hotel. In 2015 vond de conferentie plaats in Rotterdam. Ik organiseerde de complete vierdaagse conferentie in niet meer dan 100 dagen tijd met een minimaal team. Na een succesvol event werd ik ingeschakeld om de conferentie in 2016 ook te organiseren. Dit keer in Jeruzalem, Israël. Een geweldige ervaring!

In 2019 wordt er weer een Europartners conferentie gehouden in Israël waarbij ik opnieuw wordt ingeschakeld voor de organisatie en coördinatie. Dat doe ik natuurlijk met veel plezier. Naast de organisatie neem ik de gehele (online) promotie voor mijn rekening.